bandet

The Bobos är bandet som kanske inte har mer än sex strängar på gitarrerna men definitivt har desto fler strängar på sin lyra. Med samma grund-ingredienser; känsla, sväng och skönsång uppträder bandet i många olika sammanhang och bjuder beroende på tillfälle på det mesta från gungande rock´n´roll till finstämda visor.

The Bobos har sin musikaliska grund i 50-talsmusiken, vilken är kärnan vid de framträdanden bandet gör när de spelar upp till dans och fest, men The Bobos byter emellanåt musikalisk kostym, exempelvis vid visaftnar eller samarbeten med andra artister.

The Bobos uppträder alltså i många olika sammanhang och tar skepnad som The Bobos, Bobos Trio och Bobos Orkester, beroende på tillfälle och sättning.
 

Bobo Man   Bobo Man
The Bobos har genom åren haft samarbeten med artister som Martin Stenmarck, Carina Jaarnek, Peter Jezewski från Boppers, Annika Ljungberg från Rednex, Peter Larsson från Larz-Kristerz och har nu senast under sommaren 2013 haft äran att få välkomna Pernilla Wahlgren som gästartist vid två tillfällen.


Bobo Man
Är sångaren som efter ett uppehåll på 25 år åter tog sikte på 50-talsmusiken och numera har utvecklats till rena Örby-Elvis. Vad många inte vet är att Bobo inte bara vickar på höfterna i The Bobos, utan även har ett stigande rykte som så kallad kulturentreprenör.

 
Snake Snake

Snake
Är multimusikern som är bandets musikaliska motor och trakterar allt från piano till bas med samma ackuratess. Notera gärna hans högerben under framträdandena: när foten som stampar takten lyfter över en decimeter vet man att The Bobos har hittat tunggunget.  Snakes nästa projekt är att lära sig spela dragspel och bli än mer lik Benny Andersson.Rock´n´Rolle
Är bandets trevlighetsminister och basist som numera med lätthet växlar mellan el- och ståbas, och rockkonserter och blöjbyten. Kan även traktera nyckelharpa i god Sahlströmsk anda.


Danny Delicious
Är jazzaren, rockaren, trummisen och mystikern som enligt många, inklusive legenden Peter Jezewski, är något av det svängigaste som Uppland kan frambringa.


Rog The Frog
Partymannen på saxofon hoppar in vid diverse spelningar och höjer stämningen med både brölande rockton och finstämda solon.


Johnny Viola
Är ekvilibristen från vidderna som smyger sig in i bandet till midsommarspelningarna och lirar på guran med fingrar och tänder. Sägs ligga i hårdträning inför kommande ping-pong-turneringar.